För rättvisa och välfärd

|

2024

|

Halland

Vi 4

Vad tänker du som Vänsterpartist om Region Hallands utmaningar?

s1&s2lenaludvigsson

Lena

Ludvigsson,

Kurator

Politiska beslut i regionen påverkar mig och kollegorna dagligen. Det gör ont att alltid vara stressad, inte räcka till för patienter, se kolleger bli sjuka, höra att vi ska jobba effektivare, men inte kan räkna med fler kollegor.

s1&s2_akeandersson

Åke

Andersson,

f.d. vårdarbetare

Tio år i hemtjänsten har gett mig erfarenhet av vård i olika former. Jag är säker på att bättre lön och träffsäkrare vidareutbildning hade gjort arbetet attraktivare för alla inblandade och gjort vården både billigare och bättre.

s2_vi_fyra_svetlana_svensson

Svetlana

Svensson,

pensionerad vårdarbetare

Fast läkarkontakt, regelbunden patientuppföljning, kortare kö till psykiatrin, god kompetensförsörjning, bättre arbetsvillkor för vårdgivare. Vänstern driver en övergång till 6 timmars arbetsdag – bevisat gott resultat.

s2_vifyra_danielkarlsson

Daniel

Karlsson,

Undersköterska

Jag upplever att nuvarande styre är ointresserat av förbättringar för anställda i regionen. De röstar ständigt mot förslag att förbättra för anställda i vård och omsorg, trots att de vet att behovet är stort av ny personal.

Dela artikeln

Facebook
Twitter
LinkedIn

Engagera dig

Det är bara tillsammans som vi kan bygga en sjukvård som är jämlik och fungerar för oss alla. Engagera dig i Vänsterpartiet du också!

Fler nyheter