För rättvisa och välfärd

|

2024

|

Sverige

Dr Bry Marknadsvård Nätläkare

Hallå där Dr Bry, nätläkare

Vem är du?

Dr Bry är en digital vårdgivare som ger alla hyfsat friska och rika sjukvård på skattebetalarnas bekostnad. Vi har en toppenfin affärsidé som ger maximal avkastning till minsta möjliga insats. Är du sugen på att investera så kan jag ordna ett möte med någon av våra skatteplanerare.

Skatteplanerare? Är det inte sjukvård som ni jobbar med?

Sjukvård och sjukvård vet jag inte. Marknadsvård är ju ett begrepp som jag gillar. Vi är ju ett bolag inom en lukrativ bransch där vi omvandlar skattemedel till pengar rakt in på bankkontot. Allra helst i något skatteparadis såklart. Vi kan erbjuda förmånliga avtal med flera olika banker på Caymanöarna.

Men är det verkligen såhär som skattemedel ska användas. Är det inte tänkt att de ska gå till sjukvård?

Nej, nej. Det där har du missförstått helt. Lagstiftningen är ju helt anpassad för vår verksamhet. Företagens intressen är viktigare än medborgarnas. Det var ju den nuvarande sjukvårdsministern, Acko som jag ser som en nära vän, som tog fram lagen om valfrihetssystem som är skräddarsydd för företag som Dr Bry och våra kollegor. Det gör ju givetvis att vi ser ljust på framtiden. Pengarna kommer fortsätta växa på mitt konto!

Ni marknadsför er som en vårdcentral för friska och rika? Det verkar ju ärligt talat lite skruvat. Ska inte sjukvårdens resurser gå till de som just är sjuka?

Alltså. Jag blir så trött på all vänsterpropaganda. Är man sjuk får man väl skylla sig själv. Jag tycker snarare att det är konstigt att någon vill ha en verksamhet för sjuka. Det är ju dyrt och svårt och vinstmarginalerna minimala. Och har du träffat en multisjuk äldre någon gång. Det kan vara väldigt utmattande med allt gnäll. Jag vill ha positiva människor runt omkring mig.

Dr Bry Marknadsvård Vänsterpartiet Vinst Välfärd Sjukvård

Jaha. Vad är nästa steg i Dr Brys utveckling?

Acko (sjukvårdsministern, reds anmärkning) har lovat att förstatliga hela sjukvården. Det innebär att pengarna kommer fortsätta komma vår väg. När hon säger förstatliga så vet vi ju att det betyder privatisera, som vänstern brukar kalla det, och mer pengar till mig. Tänk dig hur mycket pengar vi kan tjäna på att driva hela sjukhus för friska och rika.

Om man vill veta mer om er verksamhet. Vad ska man göra då?

Jag rekommenderar vår hemsida. www.drbry.se och att man följer oss på Facebook. Där kan man läsa mer om vår fantastiska verksamhet och vilka möjligheter det finns för att tjäna riktigt bra med stålars på det här som kallas välfärd.

Dela artikeln

Facebook
Twitter
LinkedIn

Engagera dig

Det är bara tillsammans som vi kan bygga en sjukvård som är jämlik och fungerar för oss alla. Engagera dig i Vänsterpartiet du också!

Fler nyheter

Välj region för att se fler nyheter